Antena Căutare

Alexandra Velniciuc a strălucit: „A fost mai mult o Diana Ross în hainele lui Michael Jackson”

Alexandra Velniciuc ne-a oferit cel mai elegant Michael Jackson. Actrița a interpretat piesa „Rock With You”, considerată ultimul hit al erei disco.

Alexandra Velniciuc ne-a oferit cel mai elegant Michael Jackson. Actrița a interpretat piesa „Rock With You”, considerată ultimul hit al erei disco.

Feminitatea Alexandrei Velniciuc nu poate fi mascată. Îmbrăcată în auriu, din cap până-n picioare, s-a unduit duios pe versurile piesei „Rock With You”. Chiar dacă am văzut-o mai mult pe Diana Ross decât pe Michael, momentul pus în scenă de actriță a fost frumos și nu trebuie ratat!

„Rock With You” a fost lansată în 1979 și a marcat sfârșitul unei ere. Nimeni nu credea că piesa va avea pre mare succes, dar Michael Jackson a făcut din ea „ultimul hit al perioadei disco”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În sfârșit! Connect-R ne-a dat primul moonwalk al ediției. „Ne-ai rupt în două cu dansul!”... N-ai cum să nu plângi când asculți o asemenea piesă! Carmen Rădulescu a cântat „One Day In You Life”, cea mai frumoasă b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x