Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Alexandra Velniciuc a strălucit: „A fost mai mult o Diana Ross în hainele lui Michael Jackson”

Alexandra Velniciuc ne-a oferit cel mai elegant Michael Jackson. Actrița a interpretat piesa „Rock With You”, considerată ultimul hit al erei disco.

Alexandra Velniciuc ne-a oferit cel mai elegant Michael Jackson. Actrița a interpretat piesa „Rock With You”, considerată ultimul hit al erei disco.

Feminitatea Alexandrei Velniciuc nu poate fi mascată. Îmbrăcată în auriu, din cap până-n picioare, s-a unduit duios pe versurile piesei „Rock With You”. Chiar dacă am văzut-o mai mult pe Diana Ross decât pe Michael, momentul pus în scenă de actriță a fost frumos și nu trebuie ratat!

„Rock With You” a fost lansată în 1979 și a marcat sfârșitul unei ere. Nimeni nu credea că piesa va avea pre mare succes, dar Michael Jackson a făcut din ea „ultimul hit al perioadei disco”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube