Te Cunosc de Undeva

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

„They Don't Care About Us”- interpretare magistrală, marca Alin Gheorghişan! Trebuie să fii foarte supărat să o poți cânta!

 

Transformarea lui Alin Gheorghişan a încheiat ediția tribut Michael Jackson de la „Te cunosc de undeva!”. „They Don't Care About Us”, o piesă dură, incisivă, controversată, a fost redată cu patos de Alin.

Unde e Alin? Transformarea în Michael Jackson a fost totală! Actorul a primit cea mai dificilă piesă a artistului. Cu un mesaj politic extrem de dur, cere o interpretare înflăcărată, cu o coregrafie militărească. Cum s-a descurcat actorul în pielea unui Michael revoltat, puteți vedea în materialul video de mai jos:

„They Don't Care About Us” a fost lansată în 1996, iar videoclipul a fost regizat de Spike Lee. Este considerată cea mai controversată piesă a artistului. A fost filmat în Brazilia, în ciuda eforturilor depuse de autoritățile localele de a interzice producția.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI