Antena Căutare

Alin Gheorghișan a fost Fuego la „Te cunosc de undeva”. A surprins jurații cu un cadou extraordinar - VIDEO

Alin Gheorghișan a fost Fuego în cea de-a unsprezecea ediţie din sezonul XIII al emisiunii „Te cunosc de undeva!". El le-a oferit juraților în dar câte un portret pictat chiar de el.

Alin Gheorghișan a fost Fuego în cea de-a unsprezecea ediţie din sezonul XIII al emisiunii „Te cunosc de undeva!". El le-a oferit juraților în dar câte un portret pictat chiar de el.

Costumat Fuego, Alin Gheorghișan a cântat melodia „Amore mio".

„Eu sunt o admiratoare a lui Fuego și cu ocazia asta și pentru Alin Gheorghișan. Mi-a plăcut foarte mult, pentru că i se potrivește timbrarea. Poate aș fi căutat un pic mai multă duioșie, pentru că Paul este mai duios”, a spus Ozana Barabancea.

„Am ascultat piesa, am apreciat momentul în sine. Mi-ar fi plăcut să stai mai drept”, l-a dmonestat Andreea Bălan.

După interpretarea lui, Alin Gheorghișan le-a oferit juraților câte un portret pictat al fiecăruia. „Colegul meu, Alin Gheorghișan, mi-a dat o mână de ajutor”, a spus „Fuego”, la „Te cunosc de undeva”.

Transformare senzațională la „Te cunosc de undeva”! Mihai Trăistariu a fost Andrea Bocelli și a cântat „Can't help falli... Alexandra Velniciuc l-a imitat pe Liviu Vârciu la „Te cunosc de undeva”. Temișan: „Ca show a fost o belea” – VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x