Te Cunosc de Undeva

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Alin Gheorghişan a adus briza mării pe scena "Te cunosc de undeva!". "Jur că fac fractură de maxilar la personajul ăsta"

 

Alin Gheorghişan a încurcat-o în această săptămână. Transformarea în Nelu Vlad, solistul trupei Azur, i-a dat mari bătăi de cap.

"Pe nisipul de la mare, eu ţi-am scris numele tău! A venit furtuna noaptea, l-a şters şi îmi pare rău...". Alin, nouă ne pare rău că s-a terminat momentul tău, te-am fi ascultat toată noaptea!

Alin a descoperit că relaxarea şi simplitatea unui personaj sunt foarte greu de imitat:  "Jur că fac fractură de maxilar la personajul ăsta", a spus actorul.

Chiar dacă a spus că Nelu Vlad este cel mai greu personaj pe care l-a avut de făcut până acum, Alin, cameleonul emisiunii "Te cunosc de undeva!", s-a descurcat foarte bine. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI