Antena Căutare

Alin Gheorghişan a adus briza mării pe scena "Te cunosc de undeva!". "Jur că fac fractură de maxilar la personajul ăsta"

Alin Gheorghişan a încurcat-o în această săptămână. Transformarea în Nelu Vlad, solistul trupei Azur, i-a dat mari bătăi de cap.

Alin Gheorghişan a încurcat-o în această săptămână. Transformarea în Nelu Vlad, solistul trupei Azur, i-a dat mari bătăi de cap.

"Pe nisipul de la mare, eu ţi-am scris numele tău! A venit furtuna noaptea, l-a şters şi îmi pare rău...". Alin, nouă ne pare rău că s-a terminat momentul tău, te-am fi ascultat toată noaptea!

Alin a descoperit că relaxarea şi simplitatea unui personaj sunt foarte greu de imitat: "Jur că fac fractură de maxilar la personajul ăsta", a spus actorul.

Chiar dacă a spus că Nelu Vlad este cel mai greu personaj pe care l-a avut de făcut până acum, Alin, cameleonul emisiunii "Te cunosc de undeva!", s-a descurcat foarte bine.

Excepţional! Cât de bine a cântat Alexandra Velniciuc în rusă! Actriţa s-a transformat în Alla Pugacheva... Cine a supărat-o pe Carmen Rădulescu? Artista s-a transformat în Taylor Swift...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x