Te Cunosc de Undeva

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Barbara e bună, bună, chiar și atunci când e „Bad”! Transformarea asta a făcut istorie la „Te cunosc de undeva!”

 

Barbara e „Bad” în această gală tribut Michael Jackson. Ne-a dat pe spate! În această seară, cu această transformare, Barbara a intrat în istoria „Te cunosc de undeva”.

Fiind fată, să joci un personaj masculin de o asemenea anvergură, nu este deloc ușor. Asemănarea fizică a fost uluitoare! Fiecare notă a fost bine cântată, fiecare mișcare executată perfect, ne-a lăsat fără aer.

Barbara dovedește că talentul ei, combinat cu muncă constantă duce la rezultate uluitoare. Felicitări, Barbara!

„Bad”, lansat în 1987,  a fost regizat de nimeni altul decât Martin Scorsese. Cu un buget de 2 milioane de dolari, videoclipul a fost conceput ca film de scurt-metraj, având 17 minute! Dacă sunteți atenți, pe unul dintre afișele cu persoane căutate din stația de metrou apare fața lui Martin Scorsese, cu mesajul „Acuzat de sacrilegiu”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Play >>> https://s.a1.ro/vEFeSLC. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu!