Antena Căutare

Barbara e bună, bună, chiar și atunci când e „Bad”! Transformarea asta a făcut istorie la „Te cunosc de undeva!”

Barbara e „Bad” în această gală tribut Michael Jackson. Ne-a dat pe spate! În această seară, cu această transformare, Barbara a intrat în istoria „Te cunosc de undeva”.

Barbara e „Bad” în această gală tribut Michael Jackson. Ne-a dat pe spate! În această seară, cu această transformare, Barbara a intrat în istoria „Te cunosc de undeva”.

Fiind fată, să joci un personaj masculin de o asemenea anvergură, nu este deloc ușor. Asemănarea fizică a fost uluitoare! Fiecare notă a fost bine cântată, fiecare mișcare executată perfect, ne-a lăsat fără aer.

Barbara dovedește că talentul ei, combinat cu muncă constantă duce la rezultate uluitoare. Felicitări, Barbara!

„Bad”, lansat în 1987, a fost regizat de nimeni altul decât Martin Scorsese. Cu un buget de 2 milioane de dolari, videoclipul a fost conceput ca film de scurt-metraj, având 17 minute! Dacă sunteți atenți, pe unul dintre afișele cu persoane căutate din stația de metrou apare fața lui Martin Scorsese, cu mesajul „Acuzat de sacrilegiu”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Romică Țociu s-a dezlănțuit! A dansat până n-a mai putut cânta cu „Blame It On The Boogie”... Jeaneee, ce ne-ai făcut?! Delicat ca o floare, ne-a cântat „You Are Not Alone”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x