Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Barbara Isasi, marea câștigătoare din ultimul sezon ”Te cunosc de undeva!”, a dezvăluit care este transformarea pe care n-o va uita niciodată

Barbara Isasi este marea câștigătoare a sezonului al 13-lea „Te cunosc de undeva!”. Artista a recunoscut că transformările în artiști români i-au dat mari bătăi de cap.

Barbara Isasi este marea câștigătoare a sezonului al 13-lea „Te cunosc de undeva!”. Artista a recunoscut că transformările în artiști români i-au dat mari bătăi de cap.

Veselă, jucăușă și plină de viață, așa cum ne-am obișnuit deja cu ea, Barbara Isasi ne-a povestit ce a însemnat pentru ea experiența „Te cunosc de undeva!” și care au fost transformările la care a avut cele mai mari emoții.

„De artiștii români mi-a fost cel mai frică. Când mi-a picat Pepe, a fost bine, el cântă în stil latino, m-am chinuit un pic cu limba, dar a fost bine. Dar, când mi-a picat Benone Sinulescu, cu taraf cu tot, n-o să uit niciodată!”

Dacă vă era dor de Benone Sinulescu în varianta Barbara Isasi, urmăriți materialul video de mai jos, ne-a făcut o mică demonstrație, să dovedească faptul că nu va uit niciodată această transformare!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube