Antena Căutare

O voce, un moment, o poveste! Barbara Isasi, o Cenușăreasă modernă cu un moment demn de o Finală!

Barbara Isasi a jucat la “Te cunosc de undeva!” o scenă din musicalul “Burlesque”, transformată în Ali, personajul interpretat în original de Christina Aguilera.

Barbara Isasi a jucat la “Te cunosc de undeva!” o scenă din musicalul “Burlesque”, transformată în Ali, personajul interpretat în original de Christina Aguilera. Ali este o fată săracă, dar cu o voce senzațională, care pleacă din orășelul ei de provincie și ajunge la Los Angeles, la Burlesque Lounge, un loc în care se desfășoară un fabulous spectacol de cabaret.

Cum a ieșit? Așa cum toată lumea se aștepta, perfect. Finalista Te cunosc de undeva are o voce absolut impresionantă, iar când ai o asemenea miză, totul se amplifică, iar momentul a primit aprecieri incredibile din partea concurenților.

Două voci uriașe întru-un duet de zile mari la Te cunosc de undeva! Nico și Carmen ne-au colindat în Marea Finală!... A fost magic pe parcursul întregului sezon, dar de data asta s-a întrecut pe sine! Connect-R, un vrăjitor de inimi fără ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x