Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

O voce, un moment, o poveste! Barbara Isasi, o Cenușăreasă modernă cu un moment demn de o Finală!

Barbara Isasi a jucat la “Te cunosc de undeva!” o scenă din musicalul “Burlesque”, transformată în Ali, personajul interpretat în original de Christina Aguilera.

Barbara Isasi a jucat la “Te cunosc de undeva!” o scenă din musicalul “Burlesque”, transformată în Ali, personajul interpretat în original de Christina Aguilera. Ali este o fată săracă, dar cu o voce senzațională, care pleacă din orășelul ei de provincie și ajunge la Los Angeles, la Burlesque Lounge, un loc în care se desfășoară un fabulous spectacol de cabaret.

Cum a ieșit? Așa cum toată lumea se aștepta, perfect. Finalista Te cunosc de undeva are o voce absolut impresionantă, iar când ai o asemenea miză, totul se amplifică, iar momentul a primit aprecieri incredibile din partea concurenților.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube