Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Habemus câștigător la Te cunosc de Undeva! Barbara Isasi este noua stea a transformărilor!

A fost magnifică, a fost „belea”, cum remarca Aurelian Temișan atunci când și-a spus părerea despre numărul oferit de frumoasa Barbara Isasi.

A fost magnifică, a fost „belea”, cum remarca Aurelian Temișan atunci când și-a spus părerea despre numărul oferit de frumoasa Barbara Isasi.

După o perstație apoteotic din Marea Finală, Barbara a reușit să-și fascineze colegii, dar mai ales jurații, care au recunoscut că au văzut unul dintre cele mai frumoase și trepidante numere din istoria emsiunii.

Așadar, după o finală incredibilă. Barbarab Isasi este noua campioană a celui mai tare transforming show din România.

Felicitări, câștigătoarei și reverențe celorlalți concurenți, care au oferit unul dintre cele mai echilibrate sezoane ale emisiunii difuzate de ANtena 1.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro