Te Cunosc de Undeva

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Habemus câștigător la Te cunosc de Undeva! Barbara Isasi este noua stea a transformărilor!

 

A fost magnifică, a fost „belea”, cum remarca Aurelian Temișan atunci când și-a spus părerea despre numărul oferit de frumoasa Barbara Isasi.

După o perstație apoteotic din Marea Finală, Barbara a reușit să-și fascineze colegii, dar mai ales jurații, care au recunoscut că au văzut unul dintre cele mai frumoase și trepidante numere din istoria emsiunii.

Așadar, după o finală incredibilă. Barbarab Isasi este noua campioană a celui mai tare transforming show din România. 

Felicitări, câștigătoarei și reverențe celorlalți concurenți, care au oferit unul dintre cele mai echilibrate sezoane ale emisiunii difuzate de ANtena 1.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Play >>> https://s.a1.ro/vEFeSLC. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe