Antena Căutare

Este o bombă de talent și energie, dar habar n-are ce calități are! Bella Santiago, interviu exclusiv pentru AntenaPlay

După ce a câștigat marele trofeu „X Factor”, Bella Santiago își face încălzirea pentru participarea în cel de-al 14-lea sezon al show-ului transformărilor, „Te cunosc de undeva!”, ce va avea marea premieră sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20,00, la Antena 1. Într-un interviu în exclusivitate pe AntenaPaly, artista și-a dezvăluit toate secretele!

După ce a câștigat marele trofeu „X Factor”, Bella Santiago își face încălzirea pentru participarea în cel de-al 14-lea sezon al show-ului transformărilor, „Te cunosc de undeva!”, ce va avea marea premieră sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20,00, la Antena 1. Într-un interviu în exclusivitate pe AntenaPlay, artista și-a dezvăluit toate secretele!

Toamna aduce multe schimbări în viața Bellei Santiago, sau, pe numele ei complet, Resibel Santiago Grigore. La scurt timp după ce a spus cel mai frumos „DA” din viața ei, cel mai mare vis al artistei s-a îndeplinit: și-a adus fiica în România. Peste câteva zile, fata Bellei va începe școala, în București.

Este o bombă de talent și energie, dar habar n-are ce calități are! Bella Santiago, interviu exclusiv pentru AntenaPlay

Familia este cel mai de preț lucru din viața Bellei Santiago. Concurenta „Te cunosc de undeva!” a mărturist că familia este cea mai mare realizare a ei, este sursa ei de fericire și de inspirație. Din păcate, este și motiv de tristețe, Bella spunând că îi este extrem de dor de mama ei.

La „Te cunosc e undeva!”, Bella Santiago și-a făcut mulți prieteni. Adoră experiența, dar perucile pe care trebuie să le poarte o cam încurcă: „Cel mai greu e când pune peruca și perna pe tine...e foarte cald.”. Concurenta are și o rugăminte specială pentru năstrușnica ruletă a emisiunii: să nu îi dea un personaj...indian!

Este o bombă de talent și energie, dar habar n-are ce calități are! Bella Santiago, interviu exclusiv pentru AntenaPlay

Care este secretul părului ei lung și sănătos? Cum se menține în formă? Ce face înainte de a se urca pe scenă? Ce amintire a păstrat de la „X Factor? Toate acestea și multe altele, puteți afla, urmărind interviul integral, doar pe AntenaPlay!

Este o bombă de talent și energie, dar habar n-are ce calități are! Bella Santiago, interviu exclusiv pentru AntenaPlay

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te Cunosc de Undeva!”, pe scenă vor urca patru perechi de artiști - Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 12 concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 7 septembrie, de la ora 20,00, în prima ediție a celui de-al 14-lea sezon „Te Cunosc de Undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Sursa foto: Facebook/ Bella Santiago

Dezvăluiri din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la ruleta personajelor! „Sunt zbirul show-ului, dar și mam... Diana Matei și Marian Cleante, la nunta de hârtie...după 16 ani de relație! „Prima oară când ne-am cunoscut, ne-am certa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x