Antena Căutare

Un munte de senzualitate și talent! Bella Santiago a cântat piesa ”7 Rings” a Arianei Grande și a fost uluitoare:”Ești foarte bună, bravo!”

Bella Santiago este tânără și irezistibil de sexy, iar în această seară, în cadrul ediției a opta a show-ului ”Te cunosc de undeva!”, ea a oferit un nou moment de senzație. 

Mai exact, Bella Santiago a adus-o pe scena de la Antena 1 pe Ariana Grande, interpretând piesa ”7 Rings”. Și a făcut-o magistrat, jurații fiind, fără doar și poate, impresionați.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este tânără, sexy și irezistibilă, iar în această seară, la ”Te cunosc de undeva!”, Bella Santiago a surprins din nou publicul și jurații.

”Am încercat să văd dacă greșești, dar nu, nu greșești. Ești foarte bună, te miști foarte bine. Bravo”, i-a spus Andreea Bălan.

Șerban Copoț și Cezar Ouatu i-au adus pe scenă de la ”Te cunosc de undeva!” pe Luciano Pavarotti & Eros Ramazzotti: ... Șerban Copoț și Cezar Ouatu au câștigat a opta ediție a sezonului XIV Te cunosc de undeva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x