Antena Căutare

”Good form” - interpretare de senzație, marca Bella Santiago! Artista a fost magistrală la ”Te cunosc de undeva!”: ”Nu ne venea să credem!”

Bella Santiago a fost, fără doar și poate, într-o formă maximă, întrucât a reușit să facă senzație pe scena de la ”Te cunosc de undeva!”, în ediția a doua a sezonului 14. 

Bella Santiago a fost, fără doar și poate, într-o formă maximă, întrucât a reușit să facă senzație pe scena de la ”Te cunosc de undeva!”, în ediția a doua a sezonului 14.

Îmbrăcată într-un sutien minscul și într-o pereche de chiloți ce i-a etalat șoldurile, asemenea renumitei artiste Nicki Minaj, Bella Santiago a făcut senzație, ea interpretând piesa Good Form.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Ne uitam toți și nu ne venea să credem cât de bine a sunat, cât de bine te-ai mișcat, cât de bine a fost. A fost un moment greu, dar te-ai descurcat de minune.”, i-a transmis Andreea Bălan.

Vezi cum s-a descurcat renumita artistă, dar și interpretarea orginală, în videoclipurile de mai sus!

Mereu la înălțime! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, interpretare de senzație la ”Te cunosc de undeva!”... Ce voci, ce moment! Ada și Cornel Palade, memorabili pe scena de la ”Te cunosc de undeva!” Transformarea pe care n-o vei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x