Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

N-ai cum să nu plângi când asculți o asemenea piesă! Carmen Rădulescu a cântat „One Day In You Life”, cea mai frumoasă baladă a lui Michael Jackson

Ți se face pilea de găină când asculți interpretarea lui Carmen Rădulescu. „One Day In Your Life” este o piesă mai puțin cunoscută a legendarului Michael Jackson, dar ale cărei versuri sunt răvășitoare! 

Ți se face pilea de găină când asculți interpretarea lui Carmen Rădulescu. „One Day In Your Life” este o piesă mai puțin cunoscută a legendarului Michael Jackson, dar ale cărei versuri sunt răvășitoare!

Ce piesă! Ce interpretare! Carmen Rădulescu ne-a clătit sufletele cu o melodie emoționantă. La sfârșitul momentului, artista avea lacrimi în ochi.

Michael avea 20 de ani când a lansat-o. Cu un mesaj puternic, despre impactul pe care fiecare dintre noi îl are asupra celor din jur, „One Day In Your Life” nu a fost pe placul tuturor. Doar un artist cu o expresivitate aparte, așa cum este Carmen Rădulescu, ar fi putut să evidențieze frumusețea piesei.

Lansată în 1975, piesa nu s-a bucurat de succes în Statele Unite. În schimb, în Europa, a fost poarta de intrare a artistului în topuri. „One Day In Your Life” a fost primul single al lui Michael Jackson ajuns numărul 1 în UK Singles Chart.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube