Antena Căutare

Carmen Rădulescu a renăscut după un divorț dureros, în urma căruia a pierdut custodia băiatului: ”Îmi vedeam copilul printre zăbrelele gardului școlii”

Carmen Rădulescu, una dintre cele mai frumoase artiste de muzică ușoară din România anilor '80, a povestit drama prin care a trecut după un divorț dureros.

Carmen Rădulescu, una dintre cele mai frumoase artiste de muzică ușoară din România anilor '80, a povestit drama prin care a trecut după un divorț dureros.

Carmen Rădulescu a fost de neclintit în faţa destinului! Artista nu vrea să mai audă de căsătorie, după ce a trecut printr-un divorţ dureros, urmat de o depresie cruntă! Ea ne-a vorbit despre ce a făcut-o să ţină capul sus în momentele grele.

”Nu m-au lăsat să mă angajez, mi se spunea să stau liniștită, să îmi cresc copilul. Am vrut să termin o facultate, mi s-a spus că nu îmi trebuie mie așa ceva. La divorț, m-am trezit în fața unei situații dramatice: nu avem cum să demonstrez că aș fi putut să îmi întrețin propriul copil. Astfel, copilul s-a dus automat la tată.”

Pe Carmen Rădulescu o puteți vedea în noul sezon ”Te cunosc de undeva!”, difuzat în fiecare sâmătă, de la ora 20:00, doar pe Antena1.

sursa: antenastars.ro

”Ask Doctor Jean de la Craiova”! Nu s-a descoperit boală pentru care să nu aibă leac: ”Pentru durere de dinți folosesc u... Ce moment, oameni buni! Alina Pușcaș și Cosmin Seleși s-au transformat în frații Petreuș, la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x