Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

A fost magic pe parcursul întregului sezon, dar de data asta s-a întrecut pe sine! Connect-R, un vrăjitor de inimi fără defecte!

Connect-R a făcut încă o dată spectacol la “Te cunosc de undeva!” cu un moment dintr-un musical nou, care vorbește despre nașterea showbiz-ului. El se va transforma, în ultima competiție a acestui sezon, în Hugh Jackman, Omul Spectacol din “The Greatest Showman”.

Connect-R a făcut încă o dată spectacol la “Te cunosc de undeva!” cu un moment dintr-un musical nou, care vorbește despre nașterea showbiz-ului. El s-a transformat, în ultima competiție a acestui sezon, în Hugh Jackman, Omul Spectacol din “The Greatest Showman”.

Seara a continuat în cel mai spectaculos mod, iar al treilea finalist a oferit un moment pe care cu greu îl vom uita. Hugh Jackman ar fi fost invidios pe felul în care Connect-R s-a prezentat în ultima seară a acestui transforming show de excepție.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube