Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film animatie: 101 dalmatieni

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Jeaneee, ce ne-ai făcut?! Delicat ca o floare, ne-a cântat „You Are Not Alone”

Jean a devenit Michael Jackson, Timid, sensibil, a cântat, printre șuvițele de păr ce îi încadrau perfect fața, piesa „You Are Not Alone”. Jean, suntem alături de tine!

Jean a devenit Michael Jackson, Timid, sensibil, a cântat, printre șuvițele de păr ce îi încadrau perfect fața, piesa „You Are Not Alone”. Jean, suntem alături de tine!

Jean nu ratează vreo ocazie să ne surpindă! Cine s-ar fi așteptat să se descurce atât de bine în pielea lui Michael Jackson? Noi zicem că a fost cel mai bun moment al lui Jean de la „Te cunosc de undeva”.

În această seară am văzut un Jean emoționat, care ne-a recunoscut că acum câțiva ani chiar a visat că va cânta această piesă.

Lansată în 1995, piesa „You Are Not Alone” a fost compusă de artistul R&B, R. Kelly. Piesa a avut parte de un videoclip controversat, în care Michael Jackson apare în ipostaze tandre alături de soția lui de la acea vreme Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley. Relația lor a fost una intens dezbătută în spațiul public, mulți considerând-o de fațadă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube