Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Flori, amintiri din copilărie și un „băiat” special! Diana Matei, cum nu ai mai văzut-o până acum! În exclusivitate pe AntenaPlay

Doar câteva zile ne mai despart de premiera sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”, de sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20:00. Diana Matei are dublu motiv de sărbătoare! Concurenta a răspuns întrebărilor Fast Forward, chiar de ziua ei! Am aflat totul despre petrecerea pregătită de artistă, în exclusivitate pe AntenaPlay!

Doar câteva zile ne mai despart de premiera sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”, de sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20:00. Diana Matei are dublu motiv de sărbătoare! Concurenta a răspuns întrebărilor Fast Forward, chiar de ziua ei! Am aflat totul despre petrecerea pregătită de artistă, în exclusivitate pe AntenaPlay!

„Ambițioasă, ambițioasă, ambițioasă”. Acestea sunt cele trei cuvinte prin care se caracterizează Diana Matei, concurentă în noul sezon „Te cunosc de undeva!”.

Artista radiază de fericire, în timp ce ce se pregătește pentru petrecerea de ziua ei de naștere. În timp ce își udă florile din grădină, Diana Matei a răspuns tuturor întrebărilor reporterului AntenaPlay.

Așa am aflat cum i-a fost descoperit talentul muzical: „Mi-a fost validată această calitate când eram destul de micuță...să zicem pe la vreo șase sau șapte ani.”

Una dintre transformările de la „Te cunosc de undeva!”, i-a dat bătăi de cap, la propriu!

„Atunci când o imitam pe....., a trebuit să port o broșă aici, pe frunte, iar acul ei îmi cam intra în scalp!”, a povestit concurenta.

Atmosfera dintre concurenți și echipă este partea preferată a Dianei Matei din întreaga experiență la show-ul transformărilor. Cât despre personajele pe care trebuie le imite?

„Unele sunt atât de savuroase...sunt minunate!”, a mărturisit Diana Matei.

Diana Matei și soțul ei, Marius Cleante, tocmai au sărbătorit un an de căsnicie. Celor doi nu le-au trebuit decât 15 ani să ajungă la altar! Cum a reușit artistul să o cucerească?

„E un om bun. Are foarte mare de grijă de mine și de cei din jur. Cu asta m-a cucerit.”

Este greu să ne-o imaginăm pe Diana Matei departe de scenă. Dacă ar fi să încerce un exercițiu de imaginație, ce altă meserie și-ar fi ales?

„Stewardesă! Cu toate că, uneori, mi-e frică de înălțime.”

Ce hobby-uri are? Cum reușește să se relaxeze? Ce cale în viață vrea să își aleagă fiul ei? Care este artistul ei preferat? Dar personajul preferat de desene animate? Interviul integral se vede exclusiv pe AntenaPlay!

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te Cunosc de Undeva!”, pe scenă vor urca patru perechi de artiști - Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 12 concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 7 septembrie, de la ora 20,00, în prima ediție a celui de-al 14-lea sezon „Te Cunosc de Undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Foto: Facebook/ Diana Matei

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube