Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Ce moment de colecție! Diana Matei a cântat Cryin', iar jurații au fost umiți: ”Am stat gură cască savurând fiecare secundă!”

O prezență cu totul și cu totul senzațională în cea de-a doua gală a sezonului 14 a emisiunii ”Te cunosc de undeva!” este Diana Matei, care a oferit o reprezentație inedită. 

O prezență cu totul și cu totul senzațională în cea de-a doua gală a sezonului 14 a emisiunii ”Te cunosc de undeva!” este Diana Matei, care a oferit o reprezentație inedită.

Artista a fost nevoită să-l aducă pe scenă pe celebrul Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, iar piesa ”Crying” a răsunat în platoul emisiunii de la Antena 1.

”Știi ce mă uimește pe mine? E o diferență între tine de la repetiții și între tine acum, pe scenă. Vezi cât de tare te ajută personajul?”, i-a spus Cristi.

”Ne-ai pocnit de cum ai coborât scările și am stat gură cască savurând fiecare secundă din reprezentația ta.”, i-a transmis Ozana.

Cât de bine s-a descurcat artista, dar și cum sună piesa originală, află în clipurile de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro