Te Cunosc de Undeva

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Un singur Michael poate fi pe locul întâi. A fost bună RĂU și a câștigat! Felicitări, Barbara!

 
+2 click pentru
galerie

Un singur Michael e câștigător! Gala tribut „Te cunosc de undeva” și-a ales câștigătorul. După o transformare ce va rămâne în istoria emisiunii, Barbara a primit cele mai multe puncte de la juriu.

Barbara ne-a dovedit, încă o dată, că talentul ei, combinat cu muncă constantă duce la rezultate uluitoare. Felicitări, Barbara!

Premiul de 1.000 de euro donat de Antena 1 se acordă domnului Alexandru Toma, din satul Căldărușanca, județul Buzău, a cărui fetiță se luptă de 12 ani cu mai mult probleme serioase de sănătate, dar care este prima din clasă la învățătură! Alexandra are mare nevoie de acești bani pentru recuperare și kinetoterapie. Cazul este susținut de Fundația Mereu Aproape.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI