Antena Căutare

„Te cunosc de undeva”, fără adversar în mediul urban!

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care l-a avut drept castigator pe Florin Ristei, cu o transformare in Tina Turner, a fost sambata seara lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care l-a avut drept castigator pe Florin Ristei, cu o transformare in Tina Turner, a fost sambata seara lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban.

Cea de-a treia editie a show-ului transformarilor spectaculoase a adunat in fata micilor ecrane 1.696.000 de telespectatori din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 21.16.

Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune, la nivelul publicului de la orase, si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.23) o audienta medie de 8,6 puncte de rating si 18,9% cota de piata.

Gala starurilor din toate timpurile a adus sambata seara, la Antena 1, noi personaje de top. Margherita și Viorica din Clejani au fost, de această data, Irina Loghin și Fuego și au avut parte de o surpriză de proporții: alături de ele, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, au urcat Irina Loghin și Fuego… în carne și oase. Pentru prima oară în acest sezon, Șerban Copoț a îmbrăcat o rochie și a încălțat pantofii cu toc, ca să se transforme în Corina Chiriac, Carmen Simionescu a imitat-o pe minunata Kylie Minogue, Cezar Ouatu s-a intors în timp, ca să-l întruchipeze pe Little Richard, iar Andreea Antonescu a fost o cântăreață foarte șic, Caro Emerald.

Tania Popa si-a invins cu brio frica și, sigură pe ea, l-a imitat pe Florin Piersic, Nadir a cântat în limba arabă, transformat în Amr Diab, iar Adrian Enache a intruchipat-o pe buna sa prietenă, Monica Anghel. Cea mai reusita transformare a serii a fost cea a lui Florin Ristei, in incredibila Tina Turner.

Tina Turner i-a adus noroc! Florin Ristei este câștigătorul celei de-a treia ediții a ”Te cunosc de undeva”... Galerie FOTO: Andreea Bălan, periculos de SEXY pe plajă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x