Te Cunosc de Undeva

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Moment unic într-o ediție unică! Furnica și fiul ei, demonstrație de forță în seara dedicată Regelui Michael Jackson

 

Gala Tribut Michael Jackson!  „Te cunosc de undeva!” își desemnează în această seară finaliștii! Furnica, împreună cu invitat special, au deschis festivitățile. Pentru prima oară pe aceeași scenă, Furnica a dansat pentru prima oară cu fiul ei, Andrei Luca (6 ani), un mare fan al megastarului.

Andrei l-a descoperit pe Michael Jackson în jurul vârstei de patru ani, când a văzut pentru prima dată videoclipul „Thriller”. Și de atunci a devenit un mare fan al Regelui Pop.

“Tot ce face pe scenă, Andrei a învățat singur, după diverse filmulețe și din concertele lui Michael, pe care le știe pe toate. Am încercat o dată să-i arăt o mișcare, dar mi-a zis: “mama, eu învăț de la Michael!”, ne-a povestit Furnica

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Play >>> https://s.a1.ro/vEFeSLC. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu!