Antena Căutare

”Imperfect” a sunat perfect, iar Grigore Gherman a fost responsabil de reușită! Andreea Bălan: ”Parcă l-am auzit pe Carla's Dreams!”

A adus-o pe scena de la ”Te cunosc de undeva!” pe Delia, iar acum, Grigore Gherman a făcut senzație la Antena 1 cu piesa ”Imperfect”, a lui Carla's Dreams.

Transformarea lui Grigore Gherman din cadrul ediției a opta a sezonului XIV a fost uluitoare, iar jurații au fost, de asemenea, încântați.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Transformarea ta a fost perfectă. Se vede că ai evoluat.”, i-a spus Cristi, în timp ce Andreea a completat: ”L-am auzit pe Carla's Dreams. Mi-a plăcut mult.”

Vezi interpretarea acestuia, dar ascultă și cum sună piesa originală, în clipurile de mai sus!

Alex și Monica Anghel l-au adus pe Captain Jack pe scena de la ”Te cunosc de undeva!”: ”Ați făcut o alegere extraordinar... Santo, santo, yo te canto! Ada și Cornel Palade s-au transformat în Alexandre Pires & Gloria Estefan și au fost magi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x