Antena Căutare

Senzațional! Mihai Trăistariu s-a transformat în Michael Jackson, varianta copil! „A fost dedicație specială pentru Cosmin!”

Senzațional! Mihai Trăistariu s-a transformat în Michael Jackson, varianta copil! Și-a adus „frații” și a cântat „I Want You Back”, primul hit al trupei The Jackson Five.

Senzațional! Mihai Trăistariu s-a transformat în Michael Jackson, varianta copil! Și-a adus „frații” și a cântat „I Want You Back”, primul hit al trupei The Jackson Five.

Mihai Trăistariu a avut ocazia să se joace în această ediție. Ruleta i-a dat un Michael copil, plin de energie și chef de viață.

Am fis vrut să îl vedem mai mult pe Mihai, a stat prea cuminte, în linie cu „frații” lui. Nu e ușor să imiți inocența și gingășia unui copil de 11 ani, dar concurentul nostru a fost aproape de original. Din punct de vedere vocal, ce am putea spune despre Mihai Trăistariu? Bravo, asta putem spune!

„I Want You Back” a fost primul single al trupei The Jackson 5 care a ajuns numărul 1 în topuri. A fost interpretată prima oară în octombrie 1969, în emisiunea „The Hollywood Palace” a Dianei Ross, marcând și prima apariție tv a trupei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jeaneee, ce ne-ai făcut?! Delicat ca o floare, ne-a cântat „You Are Not Alone”... În sfârșit! Connect-R ne-a dat primul moonwalk al ediției. „Ne-ai rupt în două cu dansul!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x