Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Senzațional! Mihai Trăistariu s-a transformat în Michael Jackson, varianta copil! „A fost dedicație specială pentru Cosmin!”

Senzațional! Mihai Trăistariu s-a transformat în Michael Jackson, varianta copil! Și-a adus „frații” și a cântat „I Want You Back”, primul hit al trupei The Jackson Five.

Senzațional! Mihai Trăistariu s-a transformat în Michael Jackson, varianta copil! Și-a adus „frații” și a cântat „I Want You Back”, primul hit al trupei The Jackson Five.

Mihai Trăistariu a avut ocazia să se joace în această ediție. Ruleta i-a dat un Michael copil, plin de energie și chef de viață.

Am fis vrut să îl vedem mai mult pe Mihai, a stat prea cuminte, în linie cu „frații” lui. Nu e ușor să imiți inocența și gingășia unui copil de 11 ani, dar concurentul nostru a fost aproape de original. Din punct de vedere vocal, ce am putea spune despre Mihai Trăistariu? Bravo, asta putem spune!

„I Want You Back” a fost primul single al trupei The Jackson 5 care a ajuns numărul 1 în topuri. A fost interpretată prima oară în octombrie 1969, în emisiunea „The Hollywood Palace” a Dianei Ross, marcând și prima apariție tv a trupei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube