Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Emoţiile l-au copleşit! Jean de la Craiova s-a transformat în Mirabela Dauer

O nouă transformare marca Jean de la Craiova! În această săptămână s-a transformat în Mirabela Dauer, regina şlagărelor!

O nouă transformare marca Jean de la Craiova! În această săptămână s-a transformat în Mirabela Dauer, regina şlagărelor!

Dragostea lui Jean de la Craiova pentru Mirabela Dauer s-a putut vedea încă de la repetiţii. dornic să spargă şirul notelor de 4, Jean a surprins cu măiestrie eleganţa artistei.

Într-o rochie neagră, înconjurat de şlagăre, Jean a fost de o gingăşie ireală! Nici acum nu ne vine să credem că Jean a fost pe scenă!

Evoluţia lui, de la ediţie la ediţie, este uşor de observat. Piesa pe care a interpretat-o este una dintre preferatele lui, Jean recunoscând că îi plac mult versurile.

Bravo Jean, Mirabela Dauer sigur este mândră!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube