Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider de audiență în mediul urban

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat câștigător pe Nadir, cu o transformare în Dan Ciotoi, solistul formației Generic, a fost miercuri seara lider de audiețăla nivelul publicului din mediul urban.

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat câștigător pe Nadir, cu o transformare în Dan Ciotoi, solistul formației Generic, a fost miercuri seara lider de audiețăla nivelul publicului din mediul urban.

Cea de-a unsprezecea editie a show-ului transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 1.584.000 de telespectatori din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 21.10.

Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune, la nivelul publicului din mediul urban, si a a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.29) o audienta medie de 7,1 puncte de rating si 14,8% cota de piata, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 6,5 puncte de rating si o cota de piata de 13,5 %.

Fericit pentru că a scăpat de un nou travesti, Florin Ristei a mizat miercuri seara pe un reaggae jamaican de mare finețe, transformat în Bob Marley, iar Andreea Antonescu a devenit mai agresivă cu bărbații, precum Madonna, personajul pe care l-a avut de imitat. Adrian Enache a dansat cât în toate edițiile de până acum transformat în CRBL, Tania Popa, mai emoționată ca niciodată, a imitat o artistă pe care o adoră, Janis Joplin, iar Carmen Simionescu a readus-o pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe Rita Ora. Șerban Copoț a fost Smiley, pentru o seara, și a cintat piesa “Oarecare”, Viorica și Margherita din Clejani s-au transformat in Elton John și Kiki Dee, iar Cezar Ouatu i-a invitat pe toți la dans, transformat în Cynthia Johnson.

Cea mai reusita transformare a serii a fost cea a lui Nadir, care l-a imitat pe Dan Ciotoi, solistul formatiei Generic.

Sambata, 28 noiembrie, de la ora 20.00, telespectatorii Antenei 1 vor avea ocazia sa urmareasca noi si impresionante transformari realizate de cei zece concurenti-vedete, intr-o noua editie a show-ului "Te cunosc de undeva!".

Sursa: Kantar Media

Transformarea în Dan Ciotoi i-a purtat noroc! Nadir a câștigat ediția 11 "Te cunosc de undeva!"... Freddie Mercury, Dona Dumitru Siminică, Laura Stoica și Inna vin, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x