Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider de audiență în mediul urban și în toată țara

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care i-a desemnat pe Alina Eremia, Cezar Ouatu, Daniel Iordachioae si Alb Negru drept finalistii celui de-al saptelea sezon a fost, sambata seara, lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban si la nivelul publicului din toata tara.

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care i-a desemnat pe Alina Eremia, Cezar Ouatu, Daniel Iordachioae si Alb Negru drept finalistii celui de-al saptelea sezon a fost, sambata seara, lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban si la nivelul publicului din toata tara.

Aceasta editie a show-ului transformarilor, ultima dinaintea marii finale, le-a avut drept castigatoare pe Denisa si Raluca Tanase de la Bambi, care le-au imitat remarcabil pe rusoaicele de la t.A.T.u. Show-ului transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 1.925.000 de telespectatori din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 22.23.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.30 - 23.51) o audienta medie de 8,2 puncte de rating si 19,7 % cota de piata, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 6,5 puncte de rating si o cota de piata de 15,7 %. La nivelul publicului din toata tara, Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7,4 puncte de rating si o cota de piata de 17,2 %, urmata de Pro TV, cu 6,6 puncte de rating si 15,3% cota de piata.

În ultima seară a transformărilor dinaintea marii finale, Alina Eremia a imitat-o pe Miley Cyrus, iar Liviu Vârciu a fost coloratul și expansivul King Africa. Oana Sîrbu s-a transformat în Julie Andrews și a jucat un moment de musical din “Victor, Victoria”, un film din anul 1982, Andrei și Kamara de la Alb Negru i-au imitat pe Lady Gaga și Elton John, iar Cezar Ouatu a fost Levi Stubbs, solistul grupului Four Tops. Daniel Iordăchioae l-a întruchipat pe Liviu Vasilică și a purtat costumul popular al regretatului interpret din zona Teleormanului, iar Lidia Buble a fost... Michel Buble.

Castigatoarele editiei au fost Denisa și Raluca Tănase de la Bambi care au devenit, pentru o seară, rusoaicele de la t.A.T.u.

Show-ul de sâmbăta aceasta a avut și două momente speciale. Juratul Andrei Aradits s-a transformat în Stela Popescu și a susținut un moment artistic alături de marea doamnă a teatrului românesc de revistă. Iar jurata Ozana Barabancea a cântat, pentru prima oară într-o emisiune de televiziune alături de fiica ei, Gloria, în vârstă de 10 ani.

Sambata, 16 mai, la Antena 1, in seara marii finale, castigatorul celui de-al saptelea sezon al transforming-show-ului "Te cunosc de undeva!" se va alege dintre Alina Eremia, Cezar Ouatu, Daniel Iordachioae si Alb Negru.

Sursa:Kantar Media

Se aleg cei patru finaliști ai show-ului „Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x