Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe și în toată țara

Cea de-a sasea editie a show-ului "Te cunosc de undeva!", care a desemnat-o castigatoare pe Andreea Antonescu, a carei misiune a fost sa-l imite pe Axl Rose, solistul trupei Guns'N'Roses, a fost sambata seara lider de audienta, la orase si in toata tara

Cea de-a sasea editie a show-ului "Te cunosc de undeva!", care a desemnat-o castigatoare pe Andreea Antonescu, a carei misiune a fost sa-l imite pe Axl Rose, solistul trupei Guns'N'Roses, a fost sambata seara lider de audienta, la orase si in toata tara.

Show-ul transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 1.877.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, 22.14, numarul acestora fiind de trei ori mai mare de al celor care urmareau programul oferit de Pro TV.
Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a clasat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.22), o audienta medie de 8,8 puncte de rating si o cota de piata de 19,3%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra doar 6,3 puncte de rating si o cota de piata de 13,9%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7,6 puncte de rating si o cota de piata de 16,6 %, in timp ce Pro TV obtine 5,5 puncte de rating si 12,1 % cota de piata.
Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Nadir s-a transformat într-o bombă sexy, Nicki Minaj, Cezar Ouatu a imitat un personaj savuros și ofertant, Silvia Dumitrescu, iar Florin Ristei a urcat din nou pe tocuri ca să fie Katy Perry. Carmen Simionescu si-a ascuns chipul, pentru că așa preferă Sia, personajul în care a trebuit să se transforme, iar Șerban Copoț l-a readus pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe regele rock’n’roll-ului, Elvis Presley. Margherita și Viorica din Clejani i-au imitat pe Romina Power și Al Bano, Tania Popa a luat, pentru o seară, chipul și vocea Arethei Franklin, iar Adrian Enache a interpretat o piesă subtilă de dragoste, “Tanța”, transformat în Ion Dolănescu. Castigatoarea editiei a fost Andreea Antonescu, a carei misiune a fost sa se transforme in Axl Rose, solistul trupei Guns’N’Roses.

Pentru ca Alina Pușcaș a lipsit motivat, întrucât băiețelul ei nou-născut nu a lăsat-o să plece de acasă, Maria Buză a prezentat alături de Cosmin Seleși cea de-a șasea ediție a transforming show-ului. Cu Maria in postura de prezentatoare, telespectatorii Antenei 1 se vor intilni si saptamina viitoare, la "Te cunosc de undeva!".

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All urban si National
Perioada 17 octombrie 2015

Andreea Antonescu e în „Paradise City”. A câștigat a șasea ediție „Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x