Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider de audienta la orase si in toata tara

Cea de-a saptea editie a show-ului "Te cunosc de undeva!", care le-a avut drept castigatoare pe Viorica si Margherita din Clejani, cu o transformare in Montserrat Caballe si Jose Carreras, a fost sambata seara lider de audienta, la orase si in toata tara.

Cea de-a saptea editie a show-ului "Te cunosc de undeva!", care le-a avut drept castigatoare pe Viorica si Margherita din Clejani, cu o transformare in Montserrat Caballe si Jose Carreras, a fost sambata seara lider de audienta, la orase si in toata tara.

Show-ul transformarilor a fost urmarit de 1.908.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, 21.18.

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a clasat pe primul loc si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.24), o audienta medie de 9,1 puncte de rating si o cota de piata de 20,4%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 7,3 puncte de rating si o cota de piata de 16,3%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7,3 puncte de rating si o cota de piata de 16 %, in timp ce Pro TV obtine 6,5 puncte de rating si 14,1 % cota de piata.

În cea de-a șaptea ediție a show-ului transformărilor totale, Tania Popa a amintit de sonoritățile de altădată ale muzicii românești și a interpretat piesa „Un copac cu flori”, transformată în Ștefan Hrușcă. Nadir a dat viață unui cavaler al Bucureștiului interbelic, Jean Moscopol, cu al sau celebru cintec “Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara”, iar Adrian Enache a imitat-o pe colega sa, Viorica din Clejani. Șerban Copoț a interpretat hit-ul “Perfect Love”, transformat în Lutricia McNeal, Carmen Simionescu a fost frumosul Juanes, iar Andreea Antonescu a cântat în hindi, precum Naarghita, piesa “Chal Chal Mere Saahti”. Transformat în celebrul Dick Van Dyke, Cezar Ouatu i-a condus pe toți în minunatul univers al lui Mary Poppins, iar Florin Ristei a fost un personaj modern, cool și plin de energie, Aloe Blacc.

Castigatoarele serii au fost Viorica și Margherita din Clejani, care au interpretat pentru prima data o arie de operă, anume "Brindisi" din "Traviata" de Giuseppe Verdi, transformate în Montserrat Caballe și Jose Carreras.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National

Perioada 24 octombrie 2015

"Brindisi" pentru ele! Viorica și Margherita din Clejani, câştigătoarele celei de-a șaptea ediții "Te cun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x