Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe și în toată țara

Emisiunea"Te cunosc de undeva!", pe care Theo Rose a castigat-o cu o transformare in Aishwarya Rai, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara.

Emisiunea"Te cunosc de undeva!", pe care Theo Rose a castigat-o cu o transformare in Aishwarya Rai, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Show-ul transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 2.038.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 22.20.

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.24), o audienta medie de 9,3 puncte de rating si o cota de piata de 19,9%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 7,8 puncte de rating si o cota de piata de 16,7%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 8,3 puncte de rating si o cota de piata de 17,7, urmata de Pro TV, cu 7,4 puncte de rating si 15,8 cota de piata.

În arabă, hindi, spaniolă, engleză și în limba română au cantat sâmbătă, la "Te cunosc de undeva!", talentații artiști-concurenți ai transforming-show-ului. Astfel, Paula Chirilă a interpretat un rol în travesti, căci s-a transformat în Hussain Al Jassmi, un interpret originar din Emiratele Arabe Unite, și a cânta pentru prima dată în limba arabă. Pentru rolul Ricky Martin, pe care l-a interpretat sâmbătă seara, Anca Țurcașiu a repetat intens pronunția cuvintelor din piesa “La Mordidita” împreună cu soțul ei, Cristi Georgescu, un cunoscător al limbii spaniole. Și tot în spaniolă a cântat și Rareș Dragomir, care a imitat-o pe franțuzoica Soha. Nicoleta Nucă a cantat precum Lionel Richie, unul dintre cei mai bine vânduți artiști din lume, Feli Donose a fost sexy si foarte indrazneata, precum cântăreața americană de muzică rap Nicki Minaj, iar Liviu Teodorescu a interpretat operă transformat in diva Angela Gheorghiu. Ruleta personajelor le-a pregatit o surpriza lui Andrei Ștefănescu si Liviu Vârciu, care au trebuit sa se transforme în… Kamara si Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, pe cand principalul lor "rival", Geørge, a avut de interpretat muzică lăutărească precum celebrul Nelu Ploieșteanu.

Cea mai buna transformare a editiei a fost realizata de Theo Rose, care a imitat-o e scena transformărilor pe una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste de la Bollywood, frumoasa Aishwarya Rai.

Momentul special al serii a fost susținut de Liviu Vârciu, Florin Ristei și FreeStay, care au adus un tribut emoționant unui lord al muzicii românești, Dan Spătaru.

Theo Rose a câştigat ediţia a XIII-a de la "Te cunosc de undeva!" cu 73 de puncte...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Ultimele știri
x