Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe și în toată țara!

Emisiunea"Te cunosc de undeva!" castigata, cu o transformare emotionanta in James Arthur, de Liviu Teodorescu a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Show-ul transformarilor totale a adunat in fata micilor ecrane 1.906.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 22.51.

Emisiunea"Te cunosc de undeva!" castigata, cu o transformare emotionanta in James Arthur, de Liviu Teodorescu a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Show-ul transformarilor totale a adunat in fata micilor ecrane 1.906.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 22.51.

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (20.00 - 23.23), o audienta medie de 8,9 puncte de rating si o cota de piata de 19,8%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra doar 7,9 puncte de rating si o cota de piata de 17,7%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7,6 puncte de rating si o cota de piata de 17,4 %.

Asadar, sambata seara, la "Te cunosc de undeva!", Andrei Stefanescu si Liviu Varciu au imbracat costumele de epoca si s-au alintat, mangaiat si sarutat precum Marian si Dorina Nistor, in timp ce principalul lor "rival", Geørge a cantat "S-o luam usor", una dintre cele mai recente piese marca Aurel Moldoveanu, transformat, evident, in cunoscutul cantaret. Anca Turcasiu a mizat pe voce, rafinament si charisma pentru personajul pe care ruleta i l-a facut cadou, Shirley Bassey, Rares Dragomir a avut bucuria sa cante "O lume minunata" asa cum o face Mihai Constantinescu, Feli Donose a imitat o icoana pop rock, Cyndi Lauper, in timp ce mezina Theo Rose a urcat pe scena show-ului transformata intr-o alta americanca celebra, Britney Spears.

Paula Chirila a jucat in dublu rol, de soacra microbista si de iubitoare si pastratoare de traditii romanesti - Ionela Prodan, pe cand Nicoleta Nuca s-a transformat sub privirile mamei sale, aflate in public, intr-un idol al muzicii internationale, Michael Jackson, din vremea cand era un copil si urca pe scena alaturi de The Jackson Five.

Castigatorul editiei a fost desemnat Liviu Teodorescu, emotionanta sa transformare in James Arthur, cu piesa "Impossible", fiind considerata cea mai reusita a serii.

Tributul galei de sambata aceasta a fost dedicat unui fericit al scenei teatrului, muzicii si televiziunii, nemuritorul Stefan Banica, si a fost sustinut de George, Florin Ristei si FreeStay. Surpriza muzicala a serii a fost oferita de Ristei care a cantat la... ocarina, special pentru Andrei Aradits. Florin s-a ambiționat să învețe să cânte la acest mic instrument popular din ceramică, provocat de juratul care, după ce l-a vazut interpretand la chitară, clape, tobe, vioară, a crezut că astfel îl va pune în dificultate.

Sursa: Kantar Media

„Capul sus și sus pahare”! George a făcut prăpăd cu piesa „S-o luăm ușor”! Nimeni nu se aștepta la una ca asta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x