Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe și în toată țara!

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat castigator pe Dima Trofim, cu o  transformare in Justin Timberlake, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Cea de-a cincea editie a show-ului prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi a adunat in fata micilor ecrane 2.030.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.46.

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat castigator pe Dima Trofim, cu o transformare in Justin Timberlake, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Cea de-a cincea editie a show-ului prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi a adunat in fata micilor ecrane 2.030.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.46.

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.22), o audienta medie de 8,1 puncte de rating si o cota de piata de 18,7%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 6,6 puncte de rating si o cota de piata de 15,2%.

La nivelul publicului din toata tara, Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7,5 puncte de rating si o cota de piata de 17,5%, urmata de Pro TV, cu 6,3 puncte de rating si 14,6% cota de piata.

Seara de sambata s-a deschis la "Te cunosc de undeva!" cu un moment special, care a avut-o protagonistă pe cunoscuta interpretă de muzică ușoară Eva Kiss, venită special din Danemarca să cânte cele mai cunoscute refrene din repertoriul propriu alături de Florin Ristei și FreeStay. Iar transformarile care au urmat au fost dintre cele mai diverse si spectaculoase. Misha a cântat muzică populară pentru prima dată în viața ei și a imitat-o, în premieră la “Te cunosc de undeva!”, pe interpreta Angela Buciu, Amna a trebuit să treacă peste inhibiții și să urce pe scenă foarte sumar îmbrăcată, ca să se transforme în Fergie, în timp ce Dorian Popa a fost pentru o seară Fuego, un artist care are un loc foarte important în inima sa. Adina Răducan a imitat-o pe una dintre cele mai elogiate voci ale acestui secol, Adele, Șerban Copoț a cântat și dansat în travesti ca Loalwa Braz, solista trupei Kaoma, pe cand Nico a fost austriacul Herwig Rudisser, vocalistul formației Opus, și a cântat unicul hit al acestuia, “Live is Life”. Lucian Ionescu s-a dezlănțuit în rolul lui David Lee Roth, în timp ce perechea artistică a acestui sezon, Maria Buză și Pepe, a executat un featuring proaspăt între o frumusețe… la vedere, Antonia, și o față îndrăgită, dar complet necunoscută de sub machiajul care l-a făcut celebru, Carla’s Dreams.

Cea mai buna transformare a editiei a fost aleasa cea realizata de Dima Trofim, care l-a imitat pe artistul american Justin Timberlake.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National

Perioada 8 octombrie 2016

Victorie pe „repeat”. Dima a câștigat și a cincea ediție de „Te cunosc de undeva”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x