Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!",  lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care a desemnat-o câştigătoare pe Nico, cu o  transformare de excepţie în Lara Fabian, a fost sâmbăta seara lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara. Show-ul transformărilor prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Selesi a adunat în fata micilor ecrane 1.929.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată ţara, în minutul de maximă audienţă, de la 21.04. 

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care a desemnat-o câştigătoare pe Nico, cu o transformare de excepţie în Lara Fabian, a fost sâmbăta seara lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara. Show-ul transformărilor prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Selesi a adunat în fata micilor ecrane 1.929.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată ţara, în minutul de maximă audienţă, de la 21.04.

Aşadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc şi a obţinut sâmbăta seara, pe perioada difuzării emisiunii (19.59 - 23.15), o audienţă medie de 8,3 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 18,3%, urmată de Pro TV, cu 7,6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 16,8%.

Clasamentul se păstrează şi la nivelul publicului din toată ţara, unde Antena 1 rămâne lider cu o audienţă medie de 7,5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 16,7 %.

Prima transformare a serii de sâmbătă nu a avut nevoie de o perucă sau de unghii false și a fost observată cu ușurință, la masa juriului, de telespectatorii Antenei 1. Este vorba despre Furnică, mama dansurilor acestui show, care a jurizat coregrafia în locul Andreei Bălan, care a devenit de curând mămică. Furnica va puncta evoluţia concurenţilor, alături de Ozana Barabancea, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, şi în ediţia de sâmbăta viitoare.

Musafirul care a deschis cea de-a zecea gală a show-ului transformărilor a fost Mihai Constantinescu, un artist foarte iubit, creator al multor melodii îndrăgite de publicul de toate vârstele care, alături de Florin Riştei şi trupă să, FreeStay, a interpretat "Păpuşa", "Vitezomanul Gică", "Sus în deal" şi, cum altfel, "O lume minunată".

Transformările concurenţilor au fost surprinzătoare şi de această dată, la "Te cunosc de undeva!". Dorian Popa a interpretat “Why this kolaveri”, prima melodie din industria bollywoodiană al cărei videoclip a depășit o sută de milioane de vizualizări într-un timp record, transformat în Dhanush, Șerban Copoț l-a imitat pe Eddy Grant și a interpretat un cântec revoluționar, meha-hit-ul “Gimme hope, Joanna”, în timp ce Dima Trofim s-a transformat într-una dintre cele mai energice interprete de muzică de petrecere din România, Carmen Șerban.

Maria Buză și Pepe au fost de data asta Kris Kross, doi puștani de peste Ocean, foarte cunoscuți pentru cei care, în anii ’90, frecventau discotecile și țopăiau pe hit-ul “Jump”, Misha a cântat în travesti, transformată în șarmantul Ștefan Bănică jr., pe când Amna l-a adus, în premieră absolută la “Te cunosc de undeva!”, pe Jimi Hendrix. Adina Răducan a fost Samantha Fox, una dintre cele mai cunoscute cântărețe ale anilor ’80, în timp ce Lucian Ionescu a reprodus excepţional un moment foarte sensibil, transformat în Storm Lange, solista grupului Pink Martini.

Cea mai bună transformare a serii a fost cea realizată de Nico. Aceasta a cântat pentru prima dată melodia “Je

Nico a câștigat cea de-a zecea ediţie din sezonul X de la "Te cunosc de undeva"... Alina Pușcaș s-a dat de gol! Nu renunță la viciul său nici măcar în preajma copilului! „Fiecare cu ale lui...” (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x