Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Te cunosc de undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara

Cea de-a patra ediție a celui de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată consecutiv de frații Alex și Monica Anghel, cu o transformare în Bad Bunny și Cardi B a fost aseară lider de audiență la orașe și în toată țara.

Cea de-a patra ediție a celui de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată consecutiv de frații Alex și Monica Anghel, cu o transformare în Bad Bunny și Cardi B a fost aseară lider de audiență la orașe și în toată țara.

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andrea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan a adunat în fața micilor ecrane 1.5 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21:15.

Așadar, la nivelul publicului de la orașe, Antena 1 a fost pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20:00 – 23:03) o audiență medie de 6.7 puncte de rating și o cotă de piață de 17.8 urmată de Pro TV cu 6.1 puncte de rating și 16.1% cota de piață și de Romania TV cu 4.7 puncte de rating și 12.6% cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.9 puncte de rating și 17.3% cota de piață.

Sâmbăta aceasta, la Te cunosc de undeva!, Grigore Gherman s-a deghizat în Guess Who și a cântat hit-ul “Locul potrivit”, avându-i alături pe scenă, pe câțiva dintre copiii cărora le este profesor de muzică. Bella Santiago a făcut show transformată în cântăreața americană Bebe Rexha, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu i-au imitat pe Bono, solistul trupei U2, și Mary J.Blige cu marele hit internațional „One”, pe când Ada și Cornel Palade au fost pentru o seară Cornelia și Lupu Rednic și au purtat cu mândrie costumele populare oferite lor pentru acest moment de cunoscuții interpreți maramureșeni.

Diana Matei a fost plină de energie precum Radu Ille, Sorana Darclee Mohamad a cântat Beijo” (Uh-La-La), unul dintre succesele trupei Morandi, transformată într-unul dintre membrii ei, Randi, în timp ce Șerban Copoț și Cezar Ouatu au avut dificila misiune de a imita celebrul cuplu umoristic Romică Țociu și Cornel Palade, dar și plăcuta surpriză ca Romică Țociu să vină special pentru ei în această ediție și să urce la momentul lor pe scenă alături, bineînțeles, de prietenul și colegul său de peste 30 de ani, Cornel Palade.

Cea mai bună transformare a serii a fost desemnată cea realizată de Alex și Monica Anghel, care s-au transformat în artistul portorican Bad Bunny și cantautoarea americană Cardi B, ocazie cu care au abordat pentru prima dată stilul trap.

Momentele coregrafice ediției au fost susținute, ca de fiecare dată, de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Invitatul special al acestei ediții a fost Florin Ristei, câștigătorul celui de-al optulea sezon al show-ului, care ne-a reamintit una dintre cele mai bune transformări ale sale – Prince.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National

Perioada 28 septembrie 2019

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro