Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider de audienţă, pe toate segmentele de public! Aproape 1,7 milioane de oameni au văzut debutul noului sezon

Premiera celui de-al optulea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva!" a fost sambata seara lider incontestabil de audienta, pe toate segmentele de public.

Premiera celui de-al optulea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva!" a fost sambata seara lider incontestabil de audienta, pe toate segmentele de public. Show-ul transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 1.685.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, 20.48. Prima editie a noului sezon "Te cunosc de undeva!" a avut-o drept castigatoare pe Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, cu o transformare in Sara Montiel.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.57 - 23.24), o audienta medie de 8,9 puncte de rating si o cota de piata de 20,8%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra doar 5,8 puncte de rating si o cota de piata de 13,5%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7,2 puncte de rating si o cota de piata de 17,1 %, in timp ce Pro TV obtine 5,5 puncte de rating si 12,9 % cota de piata. De asemenea, la nivelul publicului din mediul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Antena 1 este cel mai urmarit post de televiziune, cu o audienta medie de 7,6 puncte de rating si 22,2 % cota de piata, urmata de Pro TV, cu 6,9 puncte de rating si o cota de piata de 20,2%.

In ediția de sâmbătă, vedetele noului sezon - Andreea Antonescu, Viorica și Margherita din Clejani, Tania Popa, Carmen Simionescu, Florin Ristei, Șerban Copoț, Nadir, Adrian Enache și Cezar Ouatu - au realizat primele lor transformari din cadrul acestui show.

Astfel, Margherita si Viorica din Clejani au fost, pentru o seara, Goran Bregovic si Emir Kusturica si au cantat acompaniate de Taraful din Clejani condus de Ionita Manole. Nadir s-a transformat in Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, iar Andreea Antonescu a intrat in pielea lui Beyonce. Serban Copot a interpretat "Aseara ti-am luat basma", precum Uddi, Tania Popa l-a imitat pe Connect-R cu a sa piesa "Baga mare", iar Adrian Enache s-a transformat in Maria Dragomiroiu. Florin Ristei a fost Angela Similiea, in perioada ei de inceput, iar Cezar Ouatu a readus in atentia tuturor piesa "Earned It", de pe coloana sonora a controversatului film "Fifty Shades Of Grey", imitandu-l pe Abel Tesfaye.

Castigatoarea primei editii a celui de-al optulea sezon "Te cunosc de undeva!" a fost Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, cu o transformare in Sara Montiel.

ANTENA 1, LIDER TELEVIZIUNILOR PE ÎNTREAGA ZI

De asemenea, Antena 1 a fost sâmbătă, 12 septembrie, lider de audiență la nivelul întregii zile, devansând toate posturile concurente.

Așa se face că pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49, Anten a 1 a înregistrat o medie la nivelul întregii zile de 3,1 puncte de rating și 17,2% cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, ProTV, a înregistrat 2,8 puncte de rating și 15,9% cotă de piață.

Diferența este și mai mare la nivelul întregului public din mediul urban, când Antena 1 a înregistrat o medie de audiență la nivelul întregii zile de 3,4 puncte de rating și 15,3% cotă de piață, în timp ce ProTV a obținut doar 2,6 puncte de rating și 11,8% cotă de piață.

Diferența se menține și la nivelul întregului public din România când Antena 1 înregistrează o audiență medie la nivelul întregii zile de 3,1 puncte de rating și 14,4% cotă de piață, iar ProTV, situat pe locul al doilea, obține doar 2,4 puncte de rating și 11,1% cotă de piață.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 12 septembrie 2015

Sunteţi gata? Sâmbătă, de la 20:00, începe un nou sezon al transformărilor! Andreea Bălan a vorbit despre modificările d... Carmen Simionescu a readus-o la viața pe Sara Montiel. Cine a fost femeia care s-a iubit cu cei mai cunoscuți bărbați ai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x