Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider de audienţă! Show-ul a fost urmărit de aproape două milioane de români

Ediţia a 11-a a show-ului "Te cunosc de undeva!", câştigată de Pepe, cu o transformare în Gaby (El General), interpretul hit-ului "El Meneaito", a fost urmărită de 1.734.000 de telespectatori din toată ţara, în minutul de maximă audienţă de la 20.45.

Ediţia a 11-a a show-ului "Te cunosc de undeva!", câştigată de Pepe, cu o transformare în Gaby (El General), interpretul hit-ului "El Meneaito", a fost urmărită de 1.734.000 de telespectatori din toată ţara, în minutul de maximă audienţă de la 20.45.


Show-ul transformarilor a fost si de aceasta data lider de audienta, atat la nivelul publicului din mediul urban, cat si la nivel national. La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.29 - 23.52) o audienta medie de 8,9 puncte de rating si 19,1 % cota de piata, in timp ce Pro TV inregistra 6,4 puncte de rating si o cota de piata de 13,9 %. De asemenea, Antena 1 ramane lider si la nivelul intregului public din Romania cu o audienta medie de 7,4 puncte de rating si o cota de piata de 15,9 %, in timp ce urmatorul clasat, PRO TV, obtine 6,5 puncte de rating si 14 % cota de piata.


Cu vocile încălzite și perucile pieptănate, cei opt artiști-concurenți de la „Te cunosc de undeva!”, laolaltă cu jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan și prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, au făcut din nou show sâmbătă seara la “Te cunosc de undeva!”


Rona Hartner şi-a pus barbă și mustață și s-a transformat într-unul dintre cei mai cunoscuți și extravaganți italieni – Zucchero. Jorge l-a intruchipat pe Alex Velea, câștigătorul sezonului trecut al show-ului transformărilor. Pentru acest moment, Velea i-a trimis bunului său amic, Jorge, hainele și cizmele pe care le-a purtat în videoclipul piesei “Din vina ta”. Anda Adam a imitat-o pe Sia, o interpretă originară din îndepărtata Australie, și a cântat cu spatele la public piesa acesteia, “Chandelier”. În ediția de sâmbăta, a fost rândul Lorei să interpreteze muzică populară. Ea s-a transformat în Matilda Pascal-Cojocărița și a cântat îmbrăcată în costumul popular al artistei. Maria Buză a fost pentru o seară Corina Chiriac și a cântat șlagărul (cum se numeau pe vremuri hit-urile de la Festivalul Mamaia) “Vino, iubire-napoi”. CRBL nu a fost iertat de travesti nici de data asta, când a trebuit să se transforme în marea artistă a cântecului românesc Ioana Radu și să interpreteze “Mai vino seara pe la noi, Ionele dragă”. De asemenea, Florin Ristei a comis la rându-i un travesti dedicat Ozanei Barabancea care a spus, de nenumărate ori, că o adoră pe... Gloria Estefan. Castigatorul editiei a fost desemnat Pepe, care l-a imitat pe Gaby (El General), interpretul panamez al celebrei piese “El Meneaito”. Atitudinea sa în acest rol i-a facut pe jurați să-l asemene cu “un fel de Raj Kapoor” sau „Lionel Richie care și-a încheiat cariera și s-a apucat de instalații”.


Invitata specială a galei a fost Oana Sîrbu, care a venit pentru prima oară la “Te cunosc de undeva!” să interpreteze o manea cu ștaif a vremurilor trecute. Ea s-a transformat în cunoscuta interpretă de muzică lăutărească Romica Puceanu și a cântat acompaniată de un taraf.

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All urban si National
Perioada 22 noiembrie 2014

Spectacol memorabil! Pepe a câştigat a 11-a ediție din sezonul 6 de la "Te cunosc de undeva!"... Eric Aradits îl plătește pe tatăl său, Andrei, ca să-l lase să gătească la „Singur Cook”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x