Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider incontestabil de audienţă pe toate segmentele de public

Sambata seara, emisiunea "Te cunosc de undeva!", cu prima sa editie din cel de-al saptelea sezon al transformarilor spectaculoase, a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public.

Sambata seara, emisiunea "Te cunosc de undeva!", cu prima sa editie din cel de-al saptelea sezon al transformarilor spectaculoase, a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public.

Show-ul transformarilor, cu noua sa echipa de concurenti - Oana Sarbu, Lidia Buble, Alina Eremia, Bambi, Liviu Varciu, Daniel Iordachioae, Cezar Ouatu si Alb Negru - a adunat in fata micilor ecrane 2.705.000 de telespectatori la nivelul publicului national, in minutul de maxima audienta, 21.02, aproape dublu fata de Pro TV.


Emisiunea care l-a avut drept castigator pe Cezar Ouatu, cu o transformare in Dan Spataru, a fost lider de audienta, nu doar la nivelul publicului din mediul urban si national, ci si la nivelul publicului din mediul comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani.


Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.30 - 23.53) o audienta medie de 11 puncte de rating si 23,9% cota de piata, in timp ce Pro TV inregistra doar 6,8 puncte de rating si o cota de piata de 14,8 %. Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 9,4 puncte de rating si o cota de piata de 20 %, in timp ce PRO TV obtine doar 6,7 puncte de rating si 14,3 % cota de piata. De asemenea, la nivelul publicului din mediul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune, cu o audienta medie de 9 puncte de rating si 22,9 % cota de piata, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 8,2 puncte de rating si 20,8 % cota de piata.


Artiștii care au intrat, sambata seara, in fascinanta lume a muzicii și vocilor live, Alina Eremia, Lidia Buble, Oana Sîrbu, surorile Denisa și Raluca Tănase de la Bambi, Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru, Liviu Vârciu, Daniel Iordăchioae și Cezar Ouatu au cântat, în deschiderea ediției, câte un hit din repertoriul propriu, alături de cei patru jurați, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan. De asemenea, prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși au avut, la randul lor, un moment special.


În prima ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”, destinul a făcut ca Liviu Vârciu să simtă cum e să fie femeie si a trebuit sa se transforme in cunoscuta cântăreață de muzică populară Maria Cârneci. Daniel Iordăchioae a inceput show-ul cu un personaj legendar, căruia rockul îi curge prin vene, Axl Rose, solistul trupei Guns ‘n Roses, iar Alina Eremia a fost Madonna. Lidia Buble si Oana Sirbu au cantat in travesti, ele intruchipandu-i sambata seara, la Antena 1, pe Connect-R, respectiv Bruce Springsteen. Fetele de la Bambi au fost Rita Ora si Iggy Azalea, iar baietii de la Alb Negru - Mariah Carey si Busta Rhymes. Castigatorul editiei a fost Cezar Ouatu,care l-a intruchipat, pentru o seara, pe nemuritorul Dan Spataru.


Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urilor 18-49 Urban, All Urban si National
Perioada 14 februarie 2015

Cezar Ouatu, primul câștigător al noului sezon ”Te cunosc de undeva!”... Andrei Ștefănescu, de la Alb Negru, face box și este pasionat de snooker!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x