Antena Căutare

Transformare senzațională la „Te cunosc de undeva”! Mihai Trăistariu a fost Andrea Bocelli și a cântat „Can't help falling in love" – VIDEO

Mihai Trăistariu s-a transformat în Andrea Bocelli și a cântat melodia „Can't help falling in love" în cea de-a unsprezecea ediţie din sezonul  al emisiunii „Te cunosc de undeva!".

Mihai Trăistariu s-a transformat în Andrea Bocelli și a cântat melodia „Can't help falling in love" în cea de-a unsprezecea ediţie din sezonul al emisiunii „Te cunosc de undeva!".

Ozana Barabancea a spus că a apreciat că Mihai s-a străduit să se apropie cât mai multe de modul în care cântă marele Andrea Bocelli.

„Vocea a fost a lui Mihai Trăistariu transformat în Andrea Bocelli, iar eu apreciez faptul că a făcut o diferențiere clară între culoare și nuanță. Culorile sunt reci, nuanțele sunt calde. Culorile sunt dure, iar nuanțele îmblânzesc. Ceea ce putem să spunem despre Andrea Bocelli este că întreaga lui voce este duioasă, caldă, ca o îmbrățișare, deși are rezistență, tehnică foarte bună. Toate aceste diferențe Mihai le-a sesizat și a încercat cât mai mult să se apropie”, a spus Ozana Barabancea.

„Emoționant moment, mai ales că Mihai știe să își asume un astfel de moment, de câteva gale încoace”, a spus și Aurelian Temișan.

„Aroma, aroma, aroma-n viața”… noastră! Barbara Salas, extrem de seducătoare pe scena „Te cunosc de undeva”.... Alin Gheorghișan a fost Fuego la „Te cunosc de undeva”. A surprins jurații cu un cadou extraordinar - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x