Antena Căutare

Poți să juri că este star internațional! Pepe se transformă în Joe Cocker și îi lasă muți pe toți cu interpretarea piesei "You are so beautiful"

În ediţia a cincea a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Pepe s-a transformat în Joe Cocker și a cântat piesa "You are so beautiful".

În ediţia a cincea a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Pepe s-a transformat în Joe Cocker și a cântat piesa "You are so beautiful".

Ediția cinci, sezonul 14. Pepe a făcut senzație pe scena de la Te cunosc de undeva!. Nici unul dintre cei prezenți nu se aștepta la o astfel de interpretare. Toți au rămas cu gura căscată când au auzit felul în care vocea lui Pepe jonglează pe notele muzicale.

Ediția cinci, sezonul 14. O interpretare unu la unu i-a trimis pe toți cei prezenți cu gândul la marele artist Joe Cocker. Pepe, invitatul serii, nu a avut o piesă deloc ușoară, dar talentul și munca l-au ajutat să facă un adevărat spectacol, demn de scenele internaționale!

Celine Dion și Elvis Presley, surorile Kessler, Loredana, Fuego și Celia Cruz, pe scena de la „Te cunosc de undeva!”... Diana Matei transformă scena într-un ring de dans! Interpretarea piesei "Hey DJ" este una de excepție!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x