Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

În sfârșit! Connect-R ne-a dat primul moonwalk al ediției. „Ne-ai rupt în două cu dansul!”

Connect-R a fost impecabil! N-a ratat nicio mișcare din celebrul videoclip. Gala tribut Michael Jackon este acum completă!

Connect-R a fost impecabil! N-a ratat nicio mișcare din celebrul videoclip. Gala tribut Michael Jackon este acum completă!

Connect-r „ne-a rupt în două cu dansul”! A fost înconjurat de dansatori, dar toți ochii au fost pe el. Pentru că are un timbru vocal specific, departe de cel al lui Michael, Connect-R a făcut o alegere riscantă, dar care a avut un succes nebun!

Lansat în 1982, povestea piesei „Billie Jean” a fost inspirată din întâmplările la care artistul a fost martor în timpul turneurilor cu formația Jackson 5, atunci când apăreau tot felul de fane care spuneau că au rămas însărcinate cu unul dintre frații lui. A fost primul videoclip al unui artist de culoare băgat în heavy rotațion de posturile muzicale.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube