Te Cunosc de Undeva

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Fără cuvinte, ca-n filmele mute ale lui Chaplin. Regele comediei ne-a făcut să vărsăm o lacrimă: Mulțumim, Romică!

 

Romică Țociu l-a imitat pe idolul internațional al cinematografiei, Charlie Chaplin, și a cântat o melodie ale cărei versuri originale n-au fost deslușite de nimeni, dar pe care marele artist le-a transformat în stilul său unic. “E un rol pe care mi l-am dorit toată viața!”, spune Romică despre transformarea sa în Charlie Chaplin.

A fost un moment pe care nimeni nu-l putea anticipa. Încărcătură, emoție și mult talent, iar cum râsul și plânsul se confundă de multe ori, prestația lui Țociu poate fi încadrată în categoria celor de colecție de la „Te cunosc de undeva!”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Play >>> https://s.a1.ro/vEFeSLC. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu!