Antena Căutare

Ce moment, ce interpretări! Ada și Cornel Palade fac un duo de senzatie, în pielea celebrilor Tracy Chapman & Luciano Pavarotti

În ediţia a 14-a a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Ada și Cornel Palade se transformă în Tracy Chapman & Luciano Pavarotti, cu piesa "Baby can i hold you tonight"

Ce moment, ce interpretări! Ada și Cornel Palade fac un duo de senzatie, în pielea celebrilor Tracy Chapman & Luciano Pavarotti
Ada și Cornel Palade se transformă în Tracy Chapman & Luciano Pavarotti

Să-i auzi și să reauzi pe cei doi doi magistrali în ale muzicii internaționale. Ada și Cornel Palade le-au dat viață, pe scena Te cunosc de undeva, celebrilor Tracy Chapman & Luciano Pavarotti, într-un moment demn de semifinală.

Cu interpretarea uimitoare a piesei de o emoție rară, "Baby can i hold you tonight", Ada și Cornel luptă pentru un loc în marea finală a sezonului 14.

În semifinala Te cunosc de undeva!, show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, notele vor desemna finaliștii celui de-al 14-lea sezon al transformărilor.

La finalul acestei ediții jurizate de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, patru dintre concurenți se vor califica în marea finală, iar ceilalți patru se vor transforma, pentru săptămâna viitoare, în jurați.

„Ai cântat de a transpirat podeaua!” Bella Santiago e mortală din nou! Transformarea în Eleni Foureira, cu piesa "F... Un cuplu magistral, o interpretare de excepție! Alex și Monica Anghel se transformă în John Legend & Alicia Keys...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x