Antena Căutare

Personaj în premieră pe scena Te cunosc de undeva! Grigore Gherman se transformă în Patrick Bruel - "Mon amant de Saint-Jan"

În ediţia a 14-a a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Grigore Gherman se transformă în Patrick Bruel și cântă piesa "Mon amant de Saint-Jan".

Personaj în premieră pe scena Te cunosc de undeva! Grigore Gherman se transformă în Patrick Bruel - "Mon amant de Saint-Jan"
Grigore Gherman se transformă în Patrick Bruel

Astfel, Grigore Gherman îl aduce pentru prima dată la "Te cunosc de undeva!" pe șarmantul cântăreț, actor și jucător profesionist de poker, Patrick Bruel și speră ca această transformare să îi aducă un loc în marea finală a sezonul 14.

În semifinala Te cunosc de undeva!, show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, notele vor desemna finaliștii celui de-al 14-lea sezon al transformărilor.

La finalul acestei ediții jurizate de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, patru dintre concurenți se vor califica în marea finală, iar ceilalți patru se vor transforma, pentru săptămâna viitoare, în jurați.

Frumoasa și veșnic tânăra Thalia urcă pe scena Te cunosc de undeva! "A quien le importa", în varianta Diana Ma... Domnii preferă blondele, noi îi preferăm pe ei. Liviu și Andrei, din nou sexy pe tocuri! Travesti de excepție în Marilyn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x