Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

O, Doamne, Maluma e cu noi! "Hola Senorita", un duet de excepție cu Gims, în întruchiparea senzaționalilor Șerban Copoț și Cezar Ouatu

În ediţia a 14-a a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Șerban Copoț și Cezar Ouatu se transformă în Gims şi Maluma cu piesa "Hola Senorita"

Șerban Copoț și Cezar Ouatu se transformă în Gims & Maluma

Toate ca toate, dar să-l vezi pe Maluma Baby în platoul Te cunosc de undeva!, în duet cu Gims, cântând piesa "Hola Seniorita" e cel mai frumos cadou de sâmbătă seara.

Ni l-au oferit acest duo de excepție, format din Șerban Copoț și Cezar Ouatu, cu o transformare mai mult decât spectaculoasă și cu un balet de la care cu greu îți poți desprinde ochii.

În semifinala Te cunosc de undeva!, show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, notele vor desemna finaliștii celui de-al 14-lea sezon al transformărilor.

La finalul acestei ediții jurizate de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, patru dintre concurenți se vor califica în marea finală, iar ceilalți patru se vor transforma, pentru săptămâna viitoare, în jurați.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro