Antena Căutare

Momentul "popular" al serii îi aparține Soranei! Transformare spectaculoasă în Irina Sărăroiu, cu melodia "Inimă, de dor nu ştii"

În ediţia a 14-a a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Sorana Darclee se transformă în Irina Sărăroiu și cântă piesa "Inimă, de dor nu ştii".

Momentul "popular" al serii îi aparține Soranei! Transformare spectaculoasă în Irina Sărăroiu, cu melodia "Inimă, de dor nu ştii"
Sorana Darclee se transformă în Irina Sărăroiu

Sorana a îmbrăcat un frumos costum popular și, acompaniată de taraful Silvian Voicu, a adus-o pe scena transformărilor pe celebra interpretă Ileana Sărăroiu.

Ce zici de momentul Soranei, o va ajuta să ajungă printre cei patru finaliști?

La finalul acestei ediții jurizate de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, patru dintre concurenți se vor califica în marea finală, iar ceilalți patru se vor transforma, pentru săptămâna viitoare, în jurați.

O, Doamne, Maluma e cu noi! "Hola Senorita", un duet de excepție cu Gims, în întruchiparea senzaționalilor Șer... „Ai cântat de a transpirat podeaua!” Bella Santiago e mortală din nou! Transformarea în Eleni Foureira, cu piesa "F...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x