Antena Căutare

Șerban Copoț și Cezar Ouatu mai provocatori ca niciodată pe tocuri! O interpretare senzațională și plină de haz ridică publicul în picioare

În ediţia a cincea a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Șerban Copoț și Cezar Ouatu se transformă în Alice și Ellen Kessler și cântă piesa "La notte è piccola".

În ediţia a cincea a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Șerban Copoț și Cezar Ouatu s-au transformat în Alice și Ellen Kessler și cântă piesa "La notte è piccola".

Ediția cinci, sezonul 14. Cu picioarele la vedere, pe tocuri și machiați corespunzător, Șerban Copoț și Cezar Ouatu încing scena "Te cunosc de undeva!" pe ritmurile melodiei "La notte è piccola".

Ediția cinci, sezonul 14. Șerban Copoț și Cezar Ouatu dansează și se mișcă în voie interpretându-le pe unicele artiste Alice și Ellen Kessler și le iese excepțional!

Celine Dion și Elvis Presley în platoul emisiunii "Te cunosc de undeva!". Monica Anghel și Alex au creat atmo... Ada și Cornel Palade au câștigat a cincea ediţie a sezonului 14 "Te cunosc de undeva!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x