Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

S-o facem lată încă o dată! Cosmin Seleși a pus mâna pe microfon și a făcut un show de cinci stele!

Cel mai așteptat moment a sosit! Cel de-al paisprezecelea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva! a debutat în forță cu un super moment muzical!

Cel mai așteptat moment a sosit! Cel de-al paisprezecelea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva! a debutat în forță cu un super moment muzical!

De data aceasta am avut deosebita plăcere de a-l vedea pe unicul și inegalabilul Cosmin Seleși la microfun, cântând superb o piesă a lui Ștefan Bănică Jr.!

„O facem lată încă o datăăăă...”, așa cu cântat concurenții și jurații noului sezon al emisiunii Te cunosc de undeva!

În sezonul 14 Te cunosc de undeva! ne vom distra alături de Bella Santiago, Alexandru și Monica Anghel, Diana Matei, Ada și Cornel Palade, Sorana Darclee, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Grigore Gherman, Șerban Copoț și Cezar Ouatu!

Urmărește materialul video din emisiunea ca să savurezi întregul moment artistic, cu siguranță o să îți vină să cânți și dansezi!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube