Antena Căutare

Hava Naghila și o super nuntă evreiască! Grigore Gherman i-a făcut pe toți să danseze

În prima ediție a celui de-al 14-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva, Grigore Gherman a primit o sarcină extrem de dificilă!

În prima ediție a celui de-al 14-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva, Grigore Gherman a primit o sarcină extrem de dificilă!

Celebra piesă „Hava Naghila” a artistului Filip Kirkorov nu este tocmai ușor de interpretat, dar Grigore Gherman a muncit zile-n șir pentru ca transformarea să fie una cât mai reușită!

Și uite așa concurentul și-a făcut apariția într-o super ținută și cu o energie debordantă! Pentru a reproduce cât mai bine videoclipul piesei, pe scena emisiunii Te cunosc de undeva au venit și...nuntașii!

A fost un spectacol la superlativ în prima ediție a emisiunii Te cunosc de undeva, sezonul 14! Urmărește materialul video de mai jos ca să te convingi cât de bine a reprodus concurentul videoclipul original!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Sarea și piperul de pe șapte condimente”, aduse chiar de Cornel Palade și fiica sa! Cei doi au făcut show de zile mari... Șerban, ce bine semeni cu Daniela Crudu! „Ia mai toarnă un păhărel”, piesa care a făcut senzație la Te cunosc de undeva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x