Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Hava Naghila și o super nuntă evreiască! Grigore Gherman i-a făcut pe toți să danseze

În prima ediție a celui de-al 14-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva, Grigore Gherman a primit o sarcină extrem de dificilă!

În prima ediție a celui de-al 14-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva, Grigore Gherman a primit o sarcină extrem de dificilă!

Celebra piesă „Hava Naghila” a artistului Filip Kirkorov nu este tocmai ușor de interpretat, dar Grigore Gherman a muncit zile-n șir pentru ca transformarea să fie una cât mai reușită!

Și uite așa concurentul și-a făcut apariția într-o super ținută și cu o energie debordantă! Pentru a reproduce cât mai bine videoclipul piesei, pe scena emisiunii Te cunosc de undeva au venit și...nuntașii!

A fost un spectacol la superlativ în prima ediție a emisiunii Te cunosc de undeva, sezonul 14! Urmărește materialul video de mai jos ca să te convingi cât de bine a reprodus concurentul videoclipul original!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube