Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

La Te cunosc de undeva le vezi pe toate! Trupa Savoy și-a găsit un naș pe măsură! Alex și Monica Anghel, interpretare de milioane!

 
+2 click pentru
galerie

Sezonul 14 al emisiunii Te cunosc de undeva promite să pună vedetele în cele mai surprinzătoare ipostaze! Asta au pățit și Alex și Monica Anghel, care sau transformat în Marian și Dorina Nistor!

Piesa „Domnișoară” nu le-a dat prea multe bătăi de cap, dar transformarea chiar a fost una spectaculoasă! Pentru un moment toți am crezut că suntem la un concert al trupei Savoy!

Și ca numărul să fie mai greu de realizat, Monica Anghel a luat rolul masculin (Marian Nistor), iar Alex și-a pus plete blonde și a devenit Dorina Nistor!

A fost un moment special, ce a adunat zeci de aplauze! Am putea spune că cei doi concurenți din sezonul 14 al emisiunii Te cunosc de undeva s-au descurcat extrem de bine! Iată mai jos piesa originală, ca să te convingi: 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ https://s.a1.ro/PcpDGSU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI