Live acum
Prime Time 20:00Film animatie: Bambi

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Le-a crescut barba tot așteptând transformarea asta! Cezar Ouatu și Șerban Copoț au fost unu la unu cu greii rockului, ZZ Top : „Semeni cu Moise!”

Greii de la „Te cunosc de undeva!” s-au transformat în greii rockului! Poate nu îi recunoașteți, dar sub acele bărbi de Moș Crăciun se ascund Cezar Ouatu și Șerban Copoț!

ZZ Top la „Te cunosc de undeva”: Cezar Ouatu (stânga) și Șerban Copoț (dreapta)

Pălării de cowboy au, geci sclipitoare au, ochelarii de soare sunt pe poziții, chitarele sunt acordate, iar bărbile sunt legendare!

„Gimme al your loving, all your hugs and kisses too” ne-au cerut Cezar Ouatu și Șerban Copoț, cu o transformare genialăăăă: ZZ Top!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube