Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!
Logo Te Cunosc de Undeva

Te Cunosc de Undeva

Sâmbătă, ora 20:00

Explozie de culoare și de frumusețe! Diana Matei și-a pus coroana de flori și s-a transformat în Lilit Hovhannisyan

Diana Matei a bifat cea mai colorată transformare de până acum! Cu o coroană de flori uriașă pe cap, Diana a reușit să danseze, lăsându-se purtată de versurile și ritmul piesei „Gnchu”, a artistei Lilit Hovhannisyan.

Diana Matei a fost Lilit Hovhannisyan

Elegantă ca la fiecare apariție a sa pe scena „Te cunosc de undeva”, Diana Matei a doveditcă este unul dintre cei mai versatili concurenți ai show-ului transformărilor.

Și-a început momentul în forță, plină de emoție, făcând imediat trecerea la un ritm alert, plin de energie, reușind să țină pasul cu balerinele din trupa Furnix Team.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

 

Video