Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Transformarea de care i-a fost teamă lui Șerban Copoț! Kenny Rogers și Lionel Richie ne-au fermecat pe scena „Te cunosc de undeva!”

Te cunosc de undeva. Sezon 14. Ediția 6. Ce moment! Șerban Copoț și Cezar Ouatu au cântat „Lady”, din pielea uriașilor artisti Lionel Richie și Kenny Rogers.

Te cunosc de undeva. Sezon 14. Ediția 6. Ce moment! Șerban Copoț și Cezar Ouatu au cântat „Lady”, din pielea uriașilor artiști Lionel Richie și Kenny Rogers.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Andrei, mai cu seamă, sigur îi invidiază pe Șerban Copoț și Cezar Ouatu. Concurenții au avut de intrat în pielea a doi masculi alfa ai muzicii internaționale: Lionel Richie și Kenny Rogers.

Se pare, însă, că aceasta este transformarea de care Șerban Copoț s-a temut cel mai mult până acum. Îmbrăcați în negru, unul cu barbă, altul cu mustață, cei doi au avut o prestație senzațională!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro